4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Biefstuk met paprika, paté en paddenstoelen

Biefstuk met paprika, paté en paddenstoelen

ingrediënten


20 min
4 personen
4 dunne plakjes champignonpaté
4 dunne plakjes roompaté
4 biefstukken

dit product is niet beschikbaar

50 gram vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 groene paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

250 gram oesterzwammen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de grotere paddenstoelen een keer door. Schep 3 eetlepels olijfolie door de paprikarepen.
  • 2 Rooster de paprika in een hete grillpan of koekenpan. Bak de paddenstoelen in de rest van de olijfolie. Houd de paprika en paddenstoelen even warm.
  • 3 Verhit de boter. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze per kant 1,5 minuut voor rood, 2-3 minuten voor rosé of 4 minuten voor doorbakken.
  • 4 Serveer de biefstuk op een bedje paprika. Leg op de biefstuk een plakje paté en leg de paddenstoelen bestrooid met zout en peper eromheen.
  • 5 Lekker met aardappelpuree waaraan bosui is toegevoegd.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 510 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 40 gram