4 personen
gemiddeld
10 min.
tussendoortje
home recepten Bellini met peer

Bellini met peer

ingrediënten


10 min
4 personen
1 fles prosecco
5 takjes rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel rietsuiker

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter perensap

benodigdheden

6 champagneflûtes

  • 1 Meng het perensap, de suiker en 1 takje rozemarijn in een steelpan en laat circa 15 minuten pruttelen op een lage stand. Laat helemaal afkoelen en zet vervolgens 30 minuten in de diepvries zodat het mengsel ijskoud wordt.
  • 2 Schenk wat van het perensap in de champagneglazen. Maak af met de prosecco en garneer met een takje rozemarijn.

bereidingstip

Lekker bij hapjes met (blauwe) kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 630 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 1 gram