6 personen
uitdagend
50 min.
hoofdgerecht
home recepten Beef Wellington

Beef Wellington

ingrediënten


50 min
6 personen
1 eetlepel melk

dit product is niet beschikbaar

1 eidooier

dit product is niet beschikbaar

1 rol bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar

1 pak diepvriesbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar

100 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels verse tijm
250 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

250 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

4 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel arachideolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar

600 gram ossenhazen

benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Haal het vlees 1 uur voor de verdere bereiding uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 3 Bestrijk het deeg met de eidooier, losgeklopt met melk.
  • 4 Bak de Beef Wellington in de braadslede iets onder het midden van de oven in circa 40 minuten goudbruin en medium. Laat het vlees uit de oven 10 minuten rusten onder aluminiumfolie voor het aansnijden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 510 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 33 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate