spuitzak
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
spuitzak
bereiden
bereidingstip
Heb je geen spuitzak, schep dan met een theelepel het mengsel in de holtes.. <h4>Kooktips</h4> • Perfecte eieren koken? Kook de eieren 10 minuten in ruim kokend water, spoel ze daarna direct af met koud water om ze makkelijk te pellen. <br/> • Extra smeuïg? Voeg een scheutje room of extra mayonaise toe aan de vulling voor een nog zachtere textuur. . <h4>Presentatietips</h4> • Spuit de vulling in de eitjes met een spuitzak met gekartelde mond voor een luxe uitstraling. <br/> • Garneer met een takje dille, paprikapoeder of een snufje zwarte peper voor een feestelijke afwerking.<br/> • Serveer op een mooie schaal met blaadjes sla of radicchio voor extra kleur en contrast. . <h4>Variatietips</h4> • <b>Gado gado-eitjes</b>: Voeg 1 eetlepel pindakaas en 1 eetlepel sojasaus toe en garneer met kroepoek en lente-ui. <br/> • <b>Eitjes gevuld met biet-limoen</b>: Pureer 50 gram gekookte biet door het eimengsel en bestrooi met limoenrasp voor een frisse, kleurrijke variant. <br/> • <b>Zalm-dille gevulde eieren</b>: Roer 50 gram fijngehakte gerookte zalm en dille door het mengsel en garneer met extra dille. <br/> • <b>Klassieke gevulde eieren met kip-bieslook</b>: Meng 50 gram fijngehakte gerookte kip en een handje bieslook door het eimengsel en garneer met extra bieslook. <br/> • <b>Chili-uitjes</b>: Roer 1 eetlepel zoete chilisaus door het mengsel en bestrooi met gefrituurde uitjes voor een knapperige bite. <br/> • <b>Jalapeño-bacon eitjes</b>: Meng 1 eetlepel fijngesneden jalapeño's en de helft van 4 fijngehakte plakken knapperige bacon door het eimengsel. Garneer met de rest van de bacon. <br/> • <b>Aziatische gevulde eieren</b>: Roer 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie en 1 fijngehakte bosui door het mengsel en bestrooi met sesamzaad. <br/> • <b>Gevulde eieren met guacamole</b>: Meng het vruchtvlees van een halve avocado en 2 eetlepels limoensap door het eimengsel en pureer glad. Bestuif met cayennepeper voor een pittige touch. <br/> • <b>Gevulde eitjes met augurk-dille</b>: Roer 1 eetlepel fijngehakte augurkjes en een handje verse dille door het mengsel. Garneer met extra dille. <br/> • <b>Italiaanse gevulde eieren</b>: Voeg 50 gram fijngehakte zongedroogde tomaatjes en basilicum toe voor een mediterrane smaak.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 60 kcal |
vet | 5 gram |
verzadigd vet | 1 gram |
koolhydraten | 0 gram |
eiwit | 3 gram |
WEB01-SPAR-PU