eenvoudig
15 min.
bijgerecht
home recepten Basilicum-pistachepesto

Basilicum-pistachepesto

ingrediënten


15 min
150 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram pecorinokaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 bosje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

200 gram ongezouten pistachenoten

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone jampot

  • 1 Maal de pistachenoten, basilicum, peterselie, kaas, olijfolie, zout en peper tot een pesto.
  • 2 Schep in een brandschoon potje en bewaar afgesloten maximaal 1 week in de koelkast. Lekker bij pasta, risotto, kip of op bruschetta.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram