1 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, klein gerecht
home recepten Bali baguette

Bali baguette

ingrediënten


15 min
1 personen
2 eetlepels seroendeng

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel atjar tjampoer

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

50 gram rodekolen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sambal badjak
2 eetlepels pindakaas

dit product is niet beschikbaar

stokbrood

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

70 gram tempé
3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en bak de tempé in circa 8 minuten op een lage stand krokant en goudbruin. Giet de ketjap erbij en bak 1 minuut mee.
  • 2 Snijd het stokbrood doormidden. Verwijder van het bovenste deel het kruim van het brood. Besmeer het onderste deel met de pindakaas en daarop een laagje sambal.
  • 3 Beleg met de gebakken tempé, kool, komkommer en atjar. Bestrooi met de seroendeng, leg het bovenste stuk brood erop en druk stevig aan.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1110 kcal
vet 60 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 87 gram
eiwit 35 gram