- 1 Breng de bouillon aan de kook met de kipfilet.
- 2 Hak 2 teentjes knoflook fijn en houd ze apart. Pureer de rest van de knoflook met de gember en voeg deze puree toe aan de bouillon. Kook zachtjes circa 10 minuten.
- 3 Giet kokend water over de mihoen en laat 3-4 minuten wellen. Giet af, spoel er koud water over en houd apart.
- 4 Verhit de wokolie en roerbak hierin de tofu 1-2 minuten. Houd apart.
- 5 Kneed het gehakt met de overige knoflook, ketjap, sambal, wortel, prei, bloem, ei, zout en peper. Vorm er balletjes van circa 2 cm van en gaar ze 4-5 minuten in de bouillon. Schep de taugé erdoor.
- 6 Verdeel de mihoen en tofu over kommen en schep de bouillon erop.
- 7 Bestrooi met de selderij en uitjes.
bereidingstip
Vervang de prei in de gehaktballetjes door 2 gesnipperde sjalotjes.. Voeg vlak voor het serveren smalle reepjes ijsbergsla toe aan de soep.