- 1 Kook de zilvervliesrijst. Klop intussen de eieren los met 1 eetlepel sojasaus, de vissaus, 1 teentje knoflook en de gember.
- 2 Verhit 1 eetlepel olie in een wok of koekenpan en bak hierin de overige knoflook 1 minuut. Voeg de wokgroenten en overige sojasaus toe en roerbak circa 5 minuten.
- 3 Verhit de overige olie in een tweede koekenpan en bak hierin een omelet van de helft van het eimengsel. Herhaal dit met de rest van het ei.
- 4 Schuif de omeletten op 2 borden. Leg wat roerbakgroenten op de helft van elke omelet, bestrooi met de koriander en klap de omelet dubbel. Serveer met de rijst en wat extra sojasaus.
bereidingstip
Dit recept kun je heel makkelijk vegetarisch maken wanneer je liever geen vis eet. Laat de vissaus weg en voeg als vervanger eventueel een extra scheutje sojasaus toe aan het eimengsel.