4 personen
gemiddeld
35 min.
lunch, voorgerecht
home recepten Asperge-omeletrolletjes

Asperge-omeletrolletjes

ingrediënten


35 min
4 personen
bosje bieslook

dit product is niet beschikbaar

8 plakjes gerookte kipfilet (vleeswaren)

dit product is niet beschikbaar

12 witte asperges

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit ½ eetlepel olie in een koekenpan en bak van circa een kwart van de eieren een omelet. Houd apart en herhaal met de rest van het ei tot je 4 omeletten hebt.
  • 2 Schil de asperges en verwijder de houtachtige uiteinden. Kook de asperges in circa 18 minuten gaar.
  • 3 Leg op elke omelet 2 plakjes kipfilet. Leg per omelet 3 asperges op driekwart van de omelet, de asperges mogen iets uitsteken.
  • 4 Houd 4 sprieten bieslook apart. Hak de rest van de bieslook fijn en bestrooi elke omelet ermee. Vouw de omelet over de onderkant van de asperges en rol vervolgens vanaf de zijkant op om een mooi rolletje te krijgen.
  • 5 Bind met de achtergehouden bieslook per rolletje een spriet eromheen en knoop voorzichtig vast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 225 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr