- 1 Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof.
- 2 Verhit de olie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook 2-3 minuten.
- 3 Voeg de rijst toe en roer tot de korrels glazig zijn. Giet de wijn erbij en roer tot deze is opgenomen.
- 4 Voeg de bouillon in gedeelten toe. Voeg pas nieuwe bouillon toe als de rijst alle bouillon heeft opgenomen.
- 5 Kook de asperges en broccoli intussen 2-3 minuten, giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
- 6 Schep de walnoten, asperges, broccoli, boter en de helft van de Parmezaanse kaas door de risotto en warm 1-2 minuten door. Serveer met de rest van de kaas.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.