- 1 Verhit de olijfolie in een hapjespan. Fruit de ui 3 min. Schep de sperziebonen erdoor en bak ze 3 min. mee.
- 2 Schep de rijst door de groenten en bak tot de korrels glazig zijn en glanzen. Voeg de wijn toe en laat de rijst de wijn opnemen.
- 3 Voeg vervolgens de bouillon in 3-4 delen toe. Laat de rijst de bouillon zachtjes kokend opnemen. Kook de risotto in 18-20 min. beetgaar.
- 4 Schep de andijvie door de risotto. De andijvie zal door de warmte iets slinken. Roer ook de crème fraîche erdoor en breng op smaak met zout en peper.
- 5 Schep de helft van de walnoten door de risotto. Bestrooi de risotto met de rest van de walnoten.
bereidingstip
Rooster de walnoten eerst in een droge hapjespan voor extra smaak. Strooi ze op een bord en bereid de risotto in dezelfde pan.. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.