-
1
Schil de limoen tot het vruchtvlees
net zichtbaar is. Houd de
vrucht boven een kom om het
sap op te vangen en snijd met
een scherp mesje de partjes
tussen de vliesjes uit. Leg de
partjes apart en knijp de vliesjes
goed uit boven de kom.
-
2
Halveer
de avocado’s, verwijder de pitten
en schep met een lepel het
vruchtvlees uit de schil.
-
3
Snijd 2
avocadohelften in dunne parten.
Pureer de andere helften met
de crème fraîche, knoflook en
een eetlepel van het limoensap.
-
4
Breng de avocadocrème op
smaak met zout en de chilipepervlokken
en doe dit in de spuitzak.
-
5
Verdeel de avocadopartjes in de
vorm van een palmboomkroon
over borden.
-
6
Meng de krab met
een paar druppels limoensap en
breng op smaak met zout en peper.
-
7
Verdeel het krabmengsel als
de stam van de palmboom over
de borden. Spuit de avocadocrème
rondom de palmboom of
spuit een eilandje als basis van
de stam. Bestrooi eventueel met
de granaatappelpitjes.
wijnadvies
Bij het voorgerecht drinken we een Riesling
van Lizard of J. Meyer.