home drogisterij baby, kind maaltijden Olvarit baby/peuter maaltijd tomaat rundvlees aardappel

kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Olvarit baby/peuter maaltijd tomaat rundvlees aardappel

Olvarit

1 . 65

200 Gram

Olvarit maaltijd 6m+ tomaat, rund, aardappel - Puur genieten!

  • Voedzaam rundvlees voor groei
  • Zonder conserveermiddelen
  • Handige tray verpakking

omschrijving

Ontdek de smaakvolle wereld van Olvarit! Maak kennis met de heerlijke baby/peuter maaltijd van Olvarit, speciaal ontwikkeld voor kleintjes vanaf 6 maanden. Dit pure gerecht combineert de zachte smaken van tomaten, mals rundvlees en aardappelen in een gezonde en voedzame mix. De maaltijd valt binnen het A-Merk segment, wat staat voor hoge kwaliteit en goede voedingswaarden, essentieel voor jouw groeiende peuter. Verpakt in een praktische tray van 200 gram is deze maaltijd niet alleen voortreffelijk maar ook ontzettend handig in gebruik. Bewaar en gebruik Olvarit 6m07 tomaat rundvlees aard De houdbaarheid van dit Olvarit maaltje is perfect voor drukke ouders die vooruit plannen. Op de verpakking vind je de uiterste houdbaarheidsdatum waarop de baby/peuter maaltijd geconsumeerd moet worden. Zorg ervoor dat je het in de originele tray en bij voorkeur op een koele en droge plaats bewaart. Zodra het potje geopend is, moet het in de koelkast worden bewaard en binnen 24 uur worden opgegeten, zo garandeer je de versheid en veiligheid voor je kleine schat. Meer over Olvarit 6m07 tomaat rundvlees aard Zoek je naar variatie voor je kindje? Olvarit biedt een uitgebreid assortiment aan baby/peuter maaltijden met diverse smaakcombinaties die voldoen aan de voedingsbehoeften van je opgroeiende peuter. Probeer bijvoorbeeld ook eens de combinaties met kip, vis, of vegetarische opties, allemaal rijk aan vitamines en mineralen. Met deze maaltijden introduceer je je kindje op een verantwoorde wijze aan verschillende smaken en texturen. Geniet van de voedzame, gezonde en smaakvolle opties van Olvarit en wees verzekerd van een blije baby en een gerust hart.
  • Babyvoeding
  • Belangrijk: volg altijd deze gebruiksaanwijzing.
inhoud en gewicht
200 Gram

ingrediënten

ingrediënten
26% geconcentreerd tomatenpuree, 20% aardappel, water, 16% wortel, 8% rundvlees, 4% doperwten, 3% prei, 2,5% maiszetmeel, basilicum, koolzaadolie.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 2.7 gram

Koolhydraten 8 gram

Koolhydraten waarvan suikers 1.9 gram

Vet 1.1 gram

Vet waarvan verzadigd 0.2 gram

Zout 0.05 gram

bewaren

Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 48 uur.

gebruik

6+. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Verwarm in de magnetron ca. 30 sec. op 600W. Roer na verwarmen nogmaals goed door en controleer de temperatuur

contactgegevens

NUTRICIA NEDERLAND BV.

Olvarit baby/peuter maaltijd tomaat rundvlees aardappel
1 . 65