kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Mora nacho cheese bites

Mora

5 . 39

12 Stuks

Dat borrelt een partijtje lekker!

  • geïnspireerd op de welbekende Mexicaanse nacho’s met gesmolten kaas
  • makkelijk te bereiden in de oven of airfryer
  • bereid met een mix van smeuïge Cheddar en Goudse kaas en typische nacho kruiden

omschrijving

  • Een mix van kazen in een knapperige nachokorst, voorgefrituurd, diepvries
inhoud en gewicht
12 Stuks

ingrediënten

ingrediënten
44% vegetarische kaasvulling (water, 22% Goudse kaas (MELK), 12% extra gerijpte Cheddar kaas (MELK), boter (MELK), kruidenmix (dextrose, paprika, natuurlijk aroma, kruiden, specerijen, ui, knoflook, zout, citroenconcentraat, maltodextrine, gistextract, raapzaadolie), MELKeiwitten, gemodificeerd aardappelzetmeel, emulgatoren: E331, E452, bamboevezel, zuurteregelaars: E500, E330, zout, zonnebloemolie, stabilisator: E461, kleurstof: annatto bixine), paneermeel (TARWEbloem, zout, gist, kurkumapoeder, paprikapoeder, kleurstoffen: paprika-extract, curcumine), doorhaalmiddel (water, glucosestroop, witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), TARWEbloem, dextrose, stabilisatoren: E464, E466, zout, TARWE-eiwit), 9% cornflakes (maïs, zout, GERSTEMOUT), plantaardige oliën (palm, raapzaad, zonnebloem), 5% tortilla chips (bloem (TARWE, maïs), zout, suiker, emulgator: E471). Kan sporen van PINDA bevatten. "E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
allergie-informatie

bevat: melk, pinda's, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 10 gram

Koolhydraten 36 gram

Koolhydraten waarvan suikers 2.6 gram

Vet 16 gram

Vet waarvan verzadigd 7.6 gram

Zout 1.8 gram

bewaren

Bewaren in de diepvries bij -18°C. Houdbaarheidsdatum: zie panel. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

gebruik

Product niet in de verpakking ontdooien. Niet geschikt voor frituur- bereiding

contactgegevens

AD VAN GELOVEN B.V.

extra informatie

Mora nacho cheese bites diepvries



Mora nacho cheese bites
5 . 39