kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Lipton ijsthee green strawberry fles

Lipton

3 . 85

1.5 Liter

Proef de zomer met Lipton Green Strawberry IJsthee 1.5L!

  • Groene ijsthee met aardbeiensmaak
  • 1,5 liter verfrissing
  • A-Merk Lipton kwaliteit

omschrijving

Ontdek de Frisheid van Lipton Green Strawberry IJsthee Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan een koel, verfrissend drankje? Stap dan over op de heerlijk frisse en zacht zoete smaak van Lipton Green Strawberry IJsthee. Met de vertrouwde kwaliteit van Lipton, een A-merk dat gelijk staat aan genieten, kun je erop vertrouwen dat elke slok een ware traktatie is. Verpakt in een handige 1.5 liter doos, is deze ijsthee perfect om te delen met vrienden of familie. De combinatie van groene thee met de natuurlijke smaak van zongerijpte aardbeien zorgt voor een ultieme dorstlesser op elk moment van de dag. Bewaar en gebruik Lipton Green Strawberry IJsthee Om de frisheid en de delicate smaak van Lipton Green Strawberry IJsthee langdurig te bewaren, is het essentieel dat je de doos na opening in de koelkast plaatst. Hoewel het een houdbaar product is, geniet je het langst van de optimale kwaliteit als je het binnen enkele dagen na opening consumeert. Bewaar de doos op een koele plaats, uit direct zonlicht, om de verfijnde groene thee en aardbeienaroma's in hun beste staat te houden. Meer over Lipton Green Strawberry IJsthee Ben je op zoek naar variatie of wil je andere smaken ontdekken? Lipton biedt een breed assortiment aan ijstheeën, geschikt voor elke smaakvoorkeur. Of je nu houdt van klassiek, citrus of een exotische mango twist, Lipton heeft het allemaal. Aarzel dus niet om jezelf te verwennen met een andere smaak uit de collectie als je zin hebt in iets nieuws. Elk moment is perfect om te genieten van de verfrissende sensatie die Lipton Green Strawberry IJsthee biedt—ervaar het zelf!
  • Verfrissende drank met thee-extract en aardbeiensap, gezoet met suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong.
inhoud en gewicht
1.5 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Water, suiker, fructose, voedingszuren (appelzuur, citroenzuur), groene thee-extract⁽¹⁾ (0,12%), aardbeiensap van geconcentreerd sap (0,1%), natuurlijk aroma, zuurteregelaar (trinatriumcitraat), antioxidant (ascorbinezuur), zoetstof (steviolglycosiden van Stevia). ⁽¹⁾Rainforest Alliance Certified. More information on ra.org.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.000000 gram

Koolhydraten 2.400000 gram

Koolhydraten waarvan suikers 2.200000 gram

Vet 0.000000 gram

Vet waarvan verzadigd 0.000000 gram

Zout 0.030000 gram

bewaren

Na opening gekoeld bewaren en beperkt houdbaar.

gebruik

Lipton Ice Tea bevat thee-extract. Een licht bezinksel is mogelijk. Kijk, ruik en proef een beetje na deze datum om de kwaliteit te beoordelen.

contactgegevens

UNILEVER UNOX

Lipton ijsthee green strawberry fles
3 . 85