kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Lipton ijsthee green

Lipton

3 . 65

1.5 Liter

Lipton green strawberry ijsthee: verfris je dag in stijl!

  • Verfrissende groene ijsthee
  • Met natuurlijke aardbeiensmaak
  • Grootverpakking 1.5 liter

omschrijving

Verfrissing op Elk Moment met Lipton Green Strawberry IJsthee Stel je de ultieme verfrissing voor op een warme dag of een smaakvolle pauze in je drukke schema. Lipton Green Strawberry IJsthee biedt je deze ervaring met elke slok die je neemt. Dit A-Merk kwaliteitsproduct combineert de lichte smaak van groene thee met een fruitige twist van aardbei, dat allemaal in een handige 1,5 liter verpakking. De doos zorgt er niet alleen voor dat je de ijsthee gemakkelijk kunt opbergen en inschenken, maar staat ook garant voor de kwaliteit die je van Lipton verwacht. Bewaar en gebruik Lipton IJsthee Green Strawberry Hoewel onze Lipton IJsthee Green Strawberry een houdbaar product is dat je op kamertemperatuur kunt bewaren, geniet je het meest van zijn frisse smaak als je het koud serveert. Zorg ervoor dat je de ijsthee na opening in de koelkast plaatst om die versgezette smaak te behouden. De houdbaarheidsdatum vind je op de verpakking, zodat je altijd weet tot wanneer je kunt genieten van de optimale smaakbeleving. Ons bewaaradvies is simpel: bewaar de doos op een koele en droge plek, buiten het bereik van direct zonlicht. Meer over Lipton IJsthee Green Strawberry Als je smaakavontuurlijk ingesteld bent en openstaat voor meer smaakvarianten, heeft Lipton een uitgebreid assortiment ijstheeën die je kan bekoren. Variërend van de klassieke Lipton Ice Tea Lemon tot spannende smaken zoals Peach en Mango, er is altijd een Lipton ijsthee die aansluit bij jouw voorkeuren. Of je nu geniet van de Green Strawberry als een verfrissende drank op een zomerse dag, of als een verkwikkende treat tijdens je werkzaamheden, Lipton verzekert kwaliteit en smaak in elke doos. Ontdek de verscheidenheid en zet met Lipton het glas halfvol voor een optimistische kijk op je dag!
  • Verfrissende drank met thee-extract en aardbeiensap, gezoet met suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong.
inhoud en gewicht
1.5 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Water, invertsuiker, fructose, voedingszuren (appelzuur, citroenzuur), groene thee-extract¹ (0,12%), aardbeiensap van geconcentreerd sap (0,1%), natuurlijk aroma, zuurteregelaar (trinatriumcitraat), antioxidant (ascorbinezuur), zoetstof (steviolglycosiden van Stevia), suiker.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.000000 gram

Koolhydraten 2.300000 gram

Koolhydraten waarvan suikers 2.200000 gram

Vet 0.000000 gram

Vet waarvan verzadigd 0.000000 gram

Zout 0.030000 gram

bewaren

Na openening gekoeld rechtopstaand bewaren en beperkt houdbaar.

gebruik

Lipton Ice Tea bevat thee-extract. Een licht bezinksel is mogelijk. Kijk, ruik en proef een beetje na deze datum om de kwaliteit te beoordelen.

contactgegevens

UNILEVER UNOX

Lipton ijsthee green
3 . 65