kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

kwarkpunten aardbeien

4 . 99

300 Gram

Heerlijke aardbeien kwarkpunten, neem een verrukkelijke pauze!

  • Vers fruitig kwarkgenot
  • Duo verpakking perfect voor delen
  • Ideaal gewicht voor tussendoortje

omschrijving

Ontdek de Zoete Verleiding van Neutraal Aardbeien Kwarkpunten Verwen je smaakpapillen met de smeuïge zoetheid van Neutraal Aardbeien Kwarkpunten! Deze heerlijke traktatie, verpakt per twee, combineert de frisse smaak van aardbeien met de zachte textuur van kwark voor een onweerstaanbare smaaksensatie. Zorgvuldig bereid met 300 gram liefde en verpakt in een handig kratje, vormen deze kwarkpunten een ideaal dessert of een luxe snack voor tussendoor. Of je nu op zoek bent naar een verfijnd einde van je maaltijd of gewoon een moment van genot wilt creëren, met Neutraal Aardbeien Kwarkpunten maak je altijd de juiste keuze. Bewaar en gebruik Neutraal Aardbeien Kwarkpunten Om de versheid en kwaliteit van de Neutraal Aardbeien Kwarkpunten optimaal te behouden, is het belangrijk om ze gekoeld te bewaren. Zorg ervoor dat je ze in de koelkast plaatst bij een temperatuur van maximaal 7°C. Zo blijft de frisse smaak van de aardbeien en de zachte structuur van de kwark behouden en kun je optimaal genieten op het moment dat jou dat het beste uitkomt. Perfect voor een spontane traktatie of als afsluiter van een gezellige avond. Meer over Neutraal Aardbeien Kwarkpunten Zijn deze kwarkpunten met de verrukkelijke combinatie van aardbeien en kwark een schot in de roos? Dan is het goed om te weten dat je ook kunt variëren met de diverse desserts en zoete lekkernijen die Neutraal aanbiedt. Denk aan alternatieven zoals de frisse citroenkwarktaartpunten of de rijke chocolademousse. Wat je ook kiest, met Neutraal haal je kwalitatieve desserts in huis die al je zintuigen prikkelen. Sluit je maaltijd af of vier een klein moment van vreugde met de heerlijke kwarkpunten van Neutraal – altijd een goede keuze!
  • Kwarkpunten met 67% aardbeienbavaroise, gedecoreerd met 12% witte topping op basis van melk en plantaardige olie en aardbei
inhoud en gewicht
300 Gram

ingrediënten

ingrediënten
15% magere kwark (MELK), suiker, TARWEBLOEM, magere MELK, water, 8% aardbeienpuree, yoghurt (MELK), 5% aardbei, roomboter (MELK), SCHARRELKIPPENEI, SCHARRELKIPPENEI-EIWIT, kers, emulgator: E471/E477/E472b/E475, zuurteregelaar: E500/E331/E525, stabilisator: E407/E170, voedingszuur: citroenzuur, kleurstof: E120, rode bietenconcentraat, rijsmiddel: E450, geleermiddel: E440, rundergelatine, rode bessen, pompoenconcentraat, verdikkingsmiddel: E410, glucosestroop, conserveermiddel: E202, TARWEZETMEEL, bakkerszout, glucose-fructosestroop, natuurlijk aroma, aardbeiconcentraat, wortelconcentraat, magere MELKPOEDER, palmolie, invertsuikerstroop, meelverbeteraar: E300, aroma, SCHARRELKIPPENEI-EIGEEL. Kan NOTEN bevatten.
allergie-informatie

bevat: ei, melk, noten, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 4.7 gram

Koolhydraten 24 gram

Koolhydraten waarvan suikers 17.7 gram

Vet 13.1 gram

Vet waarvan verzadigd 10.9 gram

Zout 0.175 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 7°C).

contactgegevens

BAKKERIJ DAM

kwarkpunten aardbeien
4 . 99