kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Knorr natuurlijk lekker

Knorr

2 . 09

42 Gram

vol met natuurlijke ingrediënten

  • met duurzaam geteelde groenten
  • ook geschikt voor vegetariërs
  • zonder toegevoegde smaakversterkers

omschrijving

  • Spaghetti Carbonara
  • ³Dit product bevat van nature aanwezige suikers.
inhoud en gewicht
42 Gram

ingrediënten

ingrediënten
Zetmeel (maïs, aardappel), EIGEELPOEDER, magere MELKPOEDER, kaaspoeder 13% (MASCARPONE), zout, uipoeder¹ 8,5%, knoflookpoeder¹, kruiden¹ (peterselie, bieslook), peper, nootmuskaat, extra olijfolie verkregen bij de eerste persing, fenegriekzaad, kurkuma, lavaswortel¹. Kan gluten, mosterd, selderij, soja bevatten. ¹ op duurzame wijze geteeld.
allergie-informatie

bevat: ei, melk, soja, selderij, mosterd, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 7.900000 gram

Koolhydraten 18.000000 gram

Koolhydraten waarvan suikers 2.100000 gram

Vet 3.800000 gram

Vet waarvan verzadigd 1.300000 gram

Zout 0.41 gram

gebruik

Zelf toevoegen: 500 g champignons 125 g magere spekreepjes 400 ml halfvolle melk 30 g Parmezaanse kaas 300 g spaghetti Voorbereiding: Zie voorzijde voor de zelf toe te voegen ingrediënten. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij de champignons in vieren. Bereidingswijze: 1. Meng voor de saus de inhoud van dit zakje met de melk in een kom en laat dit even staan. 2. Verhit 2 el olie in een koekenpan of wok en bak hier de spekreepjes goudbruin en krokant. Voeg de champignons toe en bak deze 2-3 min. mee. Voeg vervolgens de saus toe en breng het geheel aan de kook. Laat het ca. 2 min zachtjes doorkoken. 3. Haal de pan van het vuur en voeg tenslotte de gekookte spaghetti samen met de geraspte Parmezaanse kaas toe aan de saus. Roer het geheel goed door en serveer direct.

contactgegevens

UNILEVER FOOD HOOGBOUW

Knorr natuurlijk lekker
2 . 09