kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

g'woon pizza funghi

g'woon

3 . 19

365 Gram

Proef de heerlijke Gwoon pizza funghi - 365g pure smaak!

  • Rijk belegd met verse champignons
  • Gemakkelijk en snel te bereiden
  • Perfect voor een Gwoon gezellige avond

omschrijving

Ontdek de Heerlijke Gwoon Pizza Funghi Stel je voor: een knapperige bodem belegd met de rijkste smaken van de natuur, klaar om jouw diner naar een hoger niveau te tillen. Dat is wat je kunt verwachten van de Gwoon Pizza Funghi. Deze hartige lekkernij is meer dan zomaar een pizza; het is een culinaire ervaring die gemak en smaak naadloos combineert. De pizza funghi van het huismerk Gwoon is vakkundig bereid met verse ingrediënten en weelderige champignons die zorgen voor een authentieke Italiaanse smaakbeleving. Met een netto-inhoud van 365 gram biedt deze pizza genoeg voor een voldoende en bevredigende maaltijd, verpakt in een praktische krimpverpakking die de versheid garandeert totdat je besluit om deze delicatesse in je eigen oven te schuiven. Bewaar en gebruik Gwoon Pizza Funghi Gwoon Pizza Funghi kan gemakkelijk worden bewaard in de diepvries totdat je een snelle, maar verrukkelijke maaltijd wilt bereiden. Voor de beste kwaliteit en smaakbeleving wordt geadviseerd de pizza binnen een paar maanden na aankoop te consumeren. Echter, door de thought-out verpakking blijft de pizza funghi goed bewaard voor langere periodes, mocht je besluiten een voorraadje in te slaan voor die onverwachte pizzatrek. Lift simpelweg de pizzadeeg uit jouw vriezer en volg de gebruiksvriendelijke instructies voor een resultaat dat zowel goudbruin als verrukkelijk is. Bewaar deze smaaksensatie bij voorkeur in een koele, droge plaats, ver weg van direct zonlicht en hitte om de optimale versheid te waarborgen. Meer over Gwoon Pizza Funghi Als liefhebber van pizza's met een rijke paddenstoelenaroma ben je met de Gwoon Pizza Funghi al aan het juiste adres. Maar misschien ben je ook nieuwsgierig naar andere varianten. Zoek niet verder, want Gwoon biedt een breed assortiment aan pizza's die iedere voorkeur aanspreken. Van pizza's belegd met spetterende pepperoni tot een vegetarische rijkdom aan groenten, er is een Gwoon pizza voor elk moment en elke smaak. Wanneer je variatie wilt, probeer dan ook de andere heerlijke smaken en verras je zintuigen telkens weer met iets nieuws uit het Gwoon assortiment. Avondeten wordt zo nooit meer saai. En terwijl je proeft van de verscheidenheid die Gwoon te bieden heeft, kun je gerust zijn in de wetenschap dat elke hap je meeneemt op een authentieke Italiaanse smaakavontuur, gewoon uit je eigen oven.
  • Pizza met champignons, Edammer kaas en mozzarella, diepvries
inhoud en gewicht
365 Gram

ingrediënten

ingrediënten
TARWEBLOEM, tomatenpuree, 16% champignons, 9% Edammer (MELK), water, 6% mozzarella (MELK), raapzaadolie, suiker, zout, gist, specerijen (paprikapoeder, witte peper, lavas, uienpoeder, fenegriek), zetmeel (aardappel, TARWE), kruiden (peterselie, oregano, basilicum), TARWE-EIWIT, dextrose, knoflook, maltodextrine, champignonextract, pastinaak. Dit product kan sporen van SELDERIJ bevatten.
allergie-informatie

bevat: melk, selderij, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 8.5 gram

Koolhydraten 23.0 gram

Koolhydraten waarvan suikers 3.7 gram

Vet 8.0 gram

Vet waarvan verzadigd 2.5 gram

Zout 0.825 gram

bewaren

Bewaaradvies: Vriesvak* (-6°C) enkele dagen Vriezer** (-12°C) 2 weken na aankoop Vriezer*** (-18°C) ten minste houdbaar tot op de verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

gebruik

Door en door verhitten.

contactgegevens

FREIBERGER GMBH EN CO.

extra informatie

g'woon pizza funghi diepvries



g'woon pizza funghi
3 . 19