home drogisterij baby, kind maaltijden Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd schotel met linzen

kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd schotel met linzen

Ella's Kitchen

2 . 39

130 Gram

Ontdek Ella's Kitchen: voedzame groente-linzenschotel voor je kleintje

  • Biologische ingrediënten
  • Perfect voor baby's groei
  • Makkelijk op te warmen

omschrijving

Ontdek de Heerlijke Ella's Kitchen Groente Ovenschotel met Linzen Stap in de wereld van gezonde en voedzame maaltijden voor je kleintje met de Ella's Kitchen Groente Ovenschotel met Linzen. Deze baby/peuter maaltijd is meer dan een smakelijke traktatie; het is een avontuur vol goede ingrediënten. Met een netto-inhoud van 130 gram in een handzame doos, biedt deze A-merk maaltijd van Ella's Kitchen niet alleen gemak maar ook kwaliteit. Gemaakt met zorg en liefde voor de kleinsten onder ons, voldoet deze groente ovenschotel met linzen aan al je verwachtingen van een bewuste keuze voor jouw kind. Bewaar en gebruik Ella's Kitchen Groente Ovenschotel met Linzen Deze heerlijke baby/peuter maaltijd komt in een praktische verpakking die ervoor zorgt dat je de groente ovenschotel met linzen tot aan het moment van serveren vers kunt houden. Het bewaren van de maaltijd is eenvoudig; hou de doos op een koel en droog plekje tot je klaar bent om je kleine spruit te verwennen met een gezonde maaltijd vol voedingsstoffen. Wanneer je de ovenschotel eenmaal hebt geopend, volg dan de instructies op de verpakking voor de beste houdbaarheid en smaakbeleving. Meer over Ella's Kitchen Baby/Peuter Maaltijden Is je kindje dol op deze groente ovenschotel met linzen of ben je op zoek naar wat variatie? Ella's Kitchen biedt een assortiment van baby- en peutermaaltijden die stuk voor stuk zijn ontworpen met oog voor voeding en smaak. Wissel bijvoorbeeld af met andere smaken en ingrediënten, zoals pompoen met kip of een fruitige mix voor een nieuwe smaakervaring. Jouw lieve kindje zal genieten van elke hap en tegelijkertijd alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die nodig zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling. Trakteer je peuter op de liefde van Ella's Kitchen en zie hoe de vrolijke kleuren en smaken samenkomen in maaltijden die speciaal zijn gemaakt voor kleine ontdekkers.
  • Biologische groenten + linzen maaltijd
inhoud en gewicht
130 Gram

ingrediënten

ingrediënten
44% tomaten*, 23% gekookte linzen* (water, rode linzen*), 9% zoete aardappelen*, 8% uien*, 7% groentebouillon* (water, wortels*, uien*, prei*. koolraap*, pastinaak*), 5% rode paprika*, 4% wortels*, 1% extra vergine olijfolie*, 1% gemengde kruiden + specerijen* (komijn*, peterselie*, tijm*), 1% zwarte peper*. *= biologisch.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 3.0 gram

Koolhydraten 9.5 gram

Koolhydraten waarvan suikers 3.8 gram

Vet 1.1 gram

Vet waarvan verzadigd 0.2 gram

Zout 0.07 gram

bewaren

Mij bewaren: bewaar mij koel en donker. Na opening kun je me 24 uur in de koelkast bewaren.

gebruik

Mijn ingrediënten + textuur zijn geschikt voor baby's vanaf 6 maanden. Controleer, voordat je me aan je baby geeft, of ik niet te warm ben. Zet mijn verpakking NOOIT in de magnetron.

contactgegevens

CAMPS FOOD BV CHIPS

Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd schotel met linzen
2 . 39