home drogisterij baby, kind maaltijden Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd pasta met een heleboel groen

kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd pasta met een heleboel groen

Ella's Kitchen

3 . 39

190 Gram

Probeer Ella's Kitchen: pasta met groen voor je kleintje!

  • Rijk aan verse groenten
  • A-merk kwaliteit voor peuters
  • Verpakt in handige doos

omschrijving

Gezonde Groene Pasta Voor Je Kleintje Als het gaat om de maaltijden voor je kleintje, dan kies je natuurlijk het liefste voor voedzaam en lekker. Daarom presenteren we met trots de 'pasta met een heleboel groen' van het A-merk Ella's Kitchen. Deze baby/peuter maaltijd is niet alleen onweerstaanbaar smakelijk, maar ook nog eens gevuld met alle goedheid die groene groenten te bieden hebben. Verpakt in een praktische doos, vind je 190 gram pure gezondheid, speciaal ontwikkeld voor de jonge smaakpapillen en groeiende buikjes. Bewaar en gebruik Ella's Kitchen Pasta Met de baby/peuter maaltijden van Ella's Kitchen kan je eenvoudig en snel een gezonde portie neerzetten, zonder al te veel voorbereiding. Deze houdbare pasta 'met een heleboel groen' bewaar je makkelijk in de voorraadkast tot het moment van eten. Om zeker te zijn van de optimale versheid, is het aan te raden om de maaltijd binnen enkele weken na aankoop te gebruiken. Berg de doos altijd op in een droge, koele omgeving. Eenmaal geopend kan het restant in de koelkast bewaard worden en is het aan te raden deze binnen 24 uur te consumeren. Meer over Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd Zoek je variatie in de maaltijden voor je kleintje? Ella's Kitchen biedt een scala aan smaakvolle en voedzame opties. Als alternatief op de pasta met groen kun je kiezen voor andere varianten binnen het assortiment, zoals de smeuïge fruitpapjes of de hartige vlees-en groentemaaltijden. Alles voor een gebalanceerd dieet en een blije baby. Sluit de dag af met een glimlach en een gevuld buikje, dankzij de gezonde, biologische keuze van Ella's Kitchen.
  • Pasta met een he-le-boel groente. Met stukjes
inhoud en gewicht
190 Gram

ingrediënten

ingrediënten
41% tomaten*, 25% gekookte pasta* (water, durumTARWE*. gedroogd EIwit*), 9% wortelen*, 9% uien*, 7% rode paprika's*, 4% groentebouillon (water en groenten: wortelen*, uien*, courgettes*), 3% courgettes*, 1% extra vergine olijfolie*, 1% oregano*, * = biologisch.
allergie-informatie

bevat: ei, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 1.8 gram

Koolhydraten 9.1 gram

Koolhydraten waarvan suikers 3.8 gram

Vet 1.2 gram

Vet waarvan verzadigd 0.2 gram

Zout 0.04 gram

bewaren

Bewaar mij koel en donker. Na opening kun je me 24 uur in de koelkast bewaren. Verwarm me niet opnieuw.

gebruik

Waarschuwing: als ik beschadigd ben, of opgeblazen met lucht, geef mijn inhoud dan niet aan je baby, maar neem contact met ons op. Volg altijd de gebruiksaanwijzing.

contactgegevens

CAMPS FOOD BV CHIPS

Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd pasta met een heleboel groen
3 . 39