'n klassieke combinatie
Roggebrood met SPAR spek! Maak het extra lekker met een laagje roomboter en serveer bij een kop stevige erwtensoep.
vaak gezocht
categorieën
Wist je dat roggenbrood heel gezond is, ondanks de hoeveelheid koolhydraten? Wanneer je wilt afvallen, wil je misschien verre blijven van koolhydraten. Maar wist je bijvoorbeeld dat roggebrood minder koolhydraten bevat dan brood? En wist je dat de koolhydraten in roggebrood voor langdurige energie zorgen? Een zogenaamde energiedip blijft uit na het eten van roggebrood. Een toppertje dus als je even energie wilt tappen voor of juist na het sporten.
Roggebrood heeft een uitgesproken smaak, je houdt er van of je vindt het helemaal niets. De structuur van roggebrood is stevig en zo ook de smaak. Een veel gemaakte combinatie is erwtensoep met een plakje roggebrood en spek. De perfecte energiebooster en om heerlijk warm te worden. Het is een echt winters gerecht en zeer geliefd bij velen.
Roggebrood kun je perfect gebruiken als basis voor een borrelhap. Wat dacht je van de klassieker roggebrood met oude kaas en vijgenjam? Of kies voor een traditioneel hapje: roggebrood met haring en bosuitjes. Heerlijk fris en een stevige bite! Roggebrood is ook de perfecte basis voor Scandinavische “smörrebröd” beleg rijk met avocado, ei, garnalen en een lekkere klodder mayonaise en een paar druppeltjes citroensap. Daar loopt het water je toch van in de mond?
WEB01-SPAR-PU