kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Bifi chorizo xl

Bifi

1 . 75

26 Gram

Beleef XXL smaak met Bifi Chorizo XL – perfect snackmoment!

  • Smaakvolle chorizo XL-formaat
  • Handig verpakt in doos
  • 26 gram pure kruidige worst

omschrijving

Ontdek de Robuuste Smaak van Bifi Chorizo XL Heb je trek in een hartige snack met temperament? Proef de karaktervolle Bifi Chorizo XL! Met zijn genereuze formaat en rijke, pittige smaak, is deze droge worst de perfecte traktatie voor elk moment van de dag. Als onderdeel van het A-Merken assortiment van Spar, staat Bifi bekend om zijn topkwaliteit vleessnacks die zowel lekker als handig zijn. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en keurmerken die jouw vertrouwen verdienen, biedt deze Bifi chorizo XL met zijn netto-inhoud van 26 gram een voldoening gevende snackervaring. Verpakt in een handzame doos, is deze chorizo niet alleen ideaal voor onderweg, maar ook voor thuis of op het werk. Bewaar en gebruik Bifi Chorizo XL Om de Bifi Chorizo XL in optimale conditie te houden, dien je de droge worst op een koele, droge plaats te bewaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de voorraadkast of een keukenkastje, weg van direct zonlicht en vocht om de kwaliteit te garanderen. Hoewel een Bifi chorizo een houdbaar product is, is het aangeraden om de verpakking te checken voor de specifieke bewaartermijn en te genieten van de authentieke smaak terwijl deze op zijn best is. Meer over Bifi Chorizo XL Zin in variatie? Spar biedt jou een breed scala aan vergelijkbare snackopties. Als je van droge worst houdt maar eens iets anders wilt proberen, waarom dan niet kiezen voor andere producten van Bifi, zoals de klassieke Bifi worstjes of de pikante Bifi Roll? Elk alternatief biedt jou een nieuwe smaakervaring, terwijl je blijft genieten van de kwaliteit en het gemak die je van Bifi mag verwachten. Dus of je nu een stevige trek hebt na het sporten, iets zoekt voor bij de borrel, of gewoonweg je dagelijkse snackmomentje wilt veraangenamen, met Bifi heeft Spar jou altijd goed voorzien. Pak een Bifi Chorizo XL en geniet van elke stevige, smaakvolle bite!
  • Schweinefleisch Minisalami, geräuchert, gepökelt, Chorizo-Stil.100 g Minisalami werden hergestellt aus 160 g Schweinefleisch und Schweinespeck (der Gewichtsverlust entsteht durch Wasserverlust beim Räuchern).
  • Unter Schutzgasatmosphäre verpackt.
inhoud en gewicht
26 Gram

ingrediënten

ingrediënten
varkensvlees, varkensvet, gejodeerd zout (zout, kaliumiodaat), dextrose, specerijen (paprika, chili, peper), zout, knoflook, specerijenextract, ui, kruiden, antioxidant (ascorbinezuur), conserveermiddel (natriumnitriet), beukenhoutrook.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 25 gram

Koolhydraten 0.5 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.5 gram

Vet 44 gram

Vet waarvan verzadigd 18 gram

Zout 4.2 gram

bewaren

Bewaren bij kamertemperatur.

gebruik

Transparente Wursthülle nicht zum Verzehr geeignet.

contactgegevens

LSI

Bifi chorizo xl
1 . 75